Inloggning

Menu Engineering

Röster från några av våra uppdragsgivare och kursdeltagare!


”Att vi var flera från oss som gick kursen har varit helt avgörande. Nu tänker vi alla på samma sätt och letar nya möjligheter hela tiden. Som en direkt följd av kursen genomförde vi åtgärder som på ett halvår har betalat kursavgiften 50 gånger om.”
MATTIAS RICHERT, VD LAMMET & GRISEN


”Den bästa vidareutbildning inom ekonomi jag hittills genomfört! Genom att på ett konkret och tydligt sätt belysa intäktsoptimering och göra den ”verklig” för hela organisationen, har jag efter kursen haft enorm affärsmässig nytta av mina kunskaper. Pingvinen har ett naturligt pedagogiskt sätt att lära ut och framför allt väcka Revenue Managern inom en själv! Rekommenderar starkt denna kurs för alla som vill överleva inom branschen och bygga långsiktighet i sina affärer.”
PER KELLER, VD NORDIC C HOTEL


”Pingvinens Menu Engineerings program på Internet är ett verktyg som vi på ett lättbegripligt sätt analyserar och får fram rapporter ur. Samtliga i min personalstyrka kan samlas kring detta för att utvärdera och tillsammans komma på strategier för att öka bruttovinsten på rätterna. Tillsammans med servisen skapar vi förståelse för vilka rätter som vi egentligen tjänar mest pengar på.”
JONAS FRANZÈN, KOCKLANDSLAGET

Nyhet
2022-04-09
RM-kurser restaurang »
2022-03-18
RM-kurs FV & Konf.  »
2022-02-23
Kurs hos Visita.  »
2022-02-10
Restaurant Trends »
2022-01-29
Version 3.0 »